We doen het samen! Festival wordt uitgesteld


Het festival wordt in verband met het Coronavirus uitgesteld naar dit najaar. Houd de site in de gaten voor meer informatie!

 

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen! De LVKK is dit najaar uiteraard aanwezig. We hopen dan veel mensen te ontmoeten! 

Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving. Tijdens het We doen het samen! Festival willen alle partners actief burgerschap stimuleren en het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland laten zien en vieren.

Het We Doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met bijna vijftig workshops en het gezellige Buurtplein waar je verschillende interessante organisaties en fondsen vindt, is er voor iedereen wat wils. Ook vindt tijdens het festival de jaarlijkse uitreiking plaats van Kern met Pit, de Nationale Vrijwilligersprijs en kun je ter plekke je project pitchen bij Donatie op Locatie. Check het programma.

Het We doen het samen! festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, LSA Bewoners en NOV. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje!

Wanneer: nieuwe datum volgt (stond gepland op 28 maart) 
Waar: Prodentfabriek Amersfoort
Meer info: www.wedoenhetsamen.nu