Wordt u onze nieuwe bestuurssecretaris / projectleider?


Voor onze vereniging zoeken wij een ervaren, inspirerende en ondernemende bestuurssecretaris /projectleider, betrokken bij de toekomst van het platteland en de inwoners die hier vorm aan geven. Onze bestuurssecretaris is hét gezicht naar buiten en werkt actief samen met dorpsorganisaties, netwerkverbanden en overheden. Een brede visie op het platteland weet hij of zij met betrokkenen te vertalen naar strategie en haalbare uitvoering.

 

De functie komt vrij i.v.m. pensionering van onze huidige bestuurssecretaris. Wij hopen de vacature (0,8 fte) per 1 december te kunnen invullen. Solliciteren kan tot en met 26 maart 2021. 

Wat brengt u mee?

  • Een brede visie op de toekomst van het platteland, om deze samen met betrokkenen te vertalen in strategie en haalbare uitvoering.
  • Bekendheid met de ontwikkelingen op het terrein van dorpsorganisaties en dorpshuizen.
  • Een instelling gericht op actieve samenwerking met verwante organisaties en ervaring in het onderhouden van bestuurlijke netwerken en samenwerkingsverbanden.
  • Capaciteit om op alle niveaus binnen en buiten de vereniging vertrouwen en draagvlak te creëren.
  • Gevoel voor maatschappelijke verhoudingen.
  • Een academisch denk- en werkniveau en goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

De volledige vacaturetekst met meer informatie over de functie en werkzaamheden als bestuurssecretaris en projectleider en de wijze waarop u kunt solliciteren, vindt u hier. 

Online informatiepakket

Om u te verdiepen in onze activiteiten hebben we een online informatiepakket samengesteld. Hieronder vindt u links naar relevante bestanden die u kunt downloaden.