Zaterdag 25 juni festivaldag We doen het samen!


Zin in inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom dan naar het We doen het samen! Festival. Hét festival voor burgerinitiatieven. En wij, als partner van het festival, zijn er uiteraard ook bij en hopen je daar te ontmoeten!

Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met talloze workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. Ook vindt tijdens het festival de finale plaats van Kern met Pit. Het is naast leerzaam, een superleuke dag met op 25 juni o.a. een optreden van Stef Bos. 

Een kaartje voor het festival kost 10 euro (plus 0,95 cent administratiekosten). Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops, optredens en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje. Op het festivalterrein staan verschillende foodtrucks en staan er stands met koffie, thee en fris. Kortom, een hele dag inspiratie, kennis én er is gedacht aan de interne mens! Bekijk hier het diverse en uitgebreide programma en bestel nu je kaartje(s)!