Zoekresultaten

400 resultaten:
111. Ook in 2021 steun voor dorps- en buurthuizen via het gemeentefonds  
Gemeenten krijgen ook in 2021 vanuit het Rijk compensatie voor extra uitgaven aan dorps- en buurthuizen in verband met de coronacrisis.  
112. Goud voor Esbeek bij Europese Dorpsvernieuwingsprijs  
Op Europees niveau is het Brabantse dorps Esbeek in de prijzen gevallen. Het dorp won 'goud' bij de Europese Dorpsvernieuwingsprijs. Een geweldige prestatie!  
113. Goud voor Esbeek bij Europese Dorpsvernieuwingsprijs  
Op Europees niveau is het Brabantse dorps Esbeek in de prijzen gevallen. Het dorp won 'goud' bij de Europese Dorpsvernieuwingsprijs. Een geweldige prestatie!  
114. Inspiratie van over de grenzen: 16 okt. België  
De LVKK is actief in internationale netwerken. Zo neemt de winnaar van de Dorpsvernieuwingsprijs ook deel aan de Europese Dorpsvernieuwingsprijs. Voor Esbeek - winnaar van de prijs in 2019 - wordt…  
115. Twee ridders in de Orde van Oranje Nassau  
Roos Glastra en Liesbeth Langen, initiatiefnemers van het project Noaberkracht in het Drentse Witteveen, zijn koninklijk onderscheiden en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.  
116. Burendag 2021  
Zaterdag 25 september is het Burendag. Op de site staan tips om ook elders in het jaar meer met je buren in contact te komen.  
117. De Vrijwilligersproeverij  
Vereniging NOV organiseert van 13 tm 19 sept. een campagneweek om nieuwe vrijwilligers te matchen met vrijwilligersorganisaties.    
118. Delegatie BZK bezoekt LVKK en actief Beringe  
Vrijdag 3 september bezocht een delegatie van het Ministerie van BZK tijdens haar jaarlijkse werkbezoek aan de LVKK, het Limburgse Beringe.  
119. De finalisten van de Dorpsvernieuwingsprijs 2021 zijn bekend!  
Uit de 18 inzendingen uit het hele land heeft de jury, bestaande uit Elles Bulder van de Hanze Hogeschool in Groningen, Thijs van Mierlo van de LSA, en Hans Cok van het Ministerie van BZK drie dorpen…  
120. Vanaf 1 september: schrijf je in voor Kern met Pit!  
Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een…  
Zoek resultaten 111 tot 120 van 400