Nog een paar plaatsen vrij bij de leuke en praktische online workshops van de KNHM


Spijker je kennis bij met de (gratis) online workshops van KNHM foundation! Praktisch en concreet aan de slag met zaken als crowdfunding, social media, pitchen of burgerplanvorming. Stroop je mouwen maar op, pak je agenda erbij en doe mee!

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de volgende gratis online workshops:

Filmpje maken
Maandag 27 maart | 19.30 – 21.00 uur

Een filmpje van je initiatief, hoe leuk is dat!? Maar waar moet je op letten bij het filmen? Hoe ga je te werk? Wat voor soort beelden heb je nodig? In deze praktische workshop leer je door middel van het gebruik van de app InShot hoe je op een simpele manier een mooi filmpje maakt met je telefoon of tablet.  

Impact in beeld
Dinsdag 28 maart | 19.30 – 21.00 uur

Impact meten, het laten zien van de toegevoegde waarde van jouw initiatief, wordt steeds belangrijker. Gemeenten hameren erop en fondsen willen dat je er over rapporteert. Maar wat is het eigenlijk en, waar moet je op letten en hoe begin je eraan? In deze workshop krijg je praktische handvatten waarmee je snel aan de slag kunt.  

Omgaan met de overheid
Donderdag 30 maart | 19.30 – 21.00 uur

Veel burgerinitiatieven komen in aanraking met de overheid tijdens het realiseren van hun idee. Bijvoorbeeld de gemeente voor het verkrijgen van een vergunning. Veel mensen weten echter niet hoe ze met de overheid in contact kunnen komen. Bij wie kun je het beste beginnen? Wie hebben het bij de bewuste instantie voor het zeggen? Je leert meer over de werking van de gemeentelijke organisatie en wat je kunt verwachten of kunt eisen.  

Meer informatie en aanmelding