Zoekresultaten

491 resultaten:
1. We Doen Het Samen! Festival  
Op het festival komen actieve burgers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven en delen we kennis en inspiratie.      
2. NLdoet ertoe op 15 en 16 maart  
Heeft jullie dorps- of buurthuis een leuke NLdoet activiteit?  Meld deze dan aan op deze website en doe mee aan NLdoet 2024!       
3. 13 april: Het We Doen Het Samen! Festival  
Op het We Doen Het Samen festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen…  
4. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: Buurthuis Maasstraat, Apeldoorn (Gld)   
5. De LVKK zoekt versterking!  
De LVKK staat aan de vooravond van een transformatie want door een eenmalige financiële impuls kan de organisatie dit jaar fors uitbreiden. Het wordt de kunst om met deze extra impuls uitvoering te…  
6. Nationale Vrijwilligersprijzen  
Maak kans op de Nationale Vrijwilligersprijs. Meld je voor 29 feb. aan en vertel wat je aangrijpt in jouw vrijwilligerswerk. Wat maakt wat je doet zo mooi?     
7. Appeltje van Oranje  
Projecten waarbij mensen samen aan de slag gaan om eenzaamheid te verminderen maken kans op €25.000. Inschrijven via Oranje Fonds kan tot 24 feb.  
8. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: Dorpshuis De Zwaan, Hobrede (NH)         
9. Column Mieke Damsma in Sociaal Bestek  
Zorg op het dorp, zorg om het dorp, zorg om elkaar. Al deze facetten van zorg belicht Mieke Damsma in een column in het magazine Sociaal Bestek vanuit een realistische én optimistische insteek.  
10. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: t Luukske, Wellerlooi (Li)          
Zoek resultaten 1 tot 10 van 491