Subsidie voor groepen jongeren die de wereld mooier willen maken


Zijn er in jullie dorp jongeren die leuke ideeën hebben om de wereld een beetje mooier te maken? Breng ze dan in contact met de subsidiemogelijkheden voor een Solidariteitsproject.

Met de subsidie voor een Solidariteitsproject krijgt een groep jongeren een vast bedrag van € 595 per maand om hun zelf bedachte project uit te voeren. Als groep mogen ze zelf bepalen wanneer ze dit doen en hoeveel tijd ze eraan besteden. Zo kunnen zij als groep hun eigen vrijwilligerswerk helemaal zelf vormgeven en doen wat zij echt belangrijk vinden. Voorbeelden van geslaagde projecten? Kijk hier ! 

Wanneer zij meer willen weten kunnen ze contact opnemen met Irja of Jurgen (solidariteitsprojecten@remove-this.nji.remove-this.nl) of een bericht sturen via Whatsapp +31625660657. Er zijn ook online bijeenkomsten georganiseerd op 26 juli en 3 augustus waarvoor zij zich kunnen aanmelden. Daarnaast is er op 5 september een online worklab. Dit helpt jongeren verder hun idee om te zetten in een sterk projectplan. Zij kunnen zich hier aanmelden.

Zie voor meer info de agenda of de pdf met informatie over de solidariteitsprojecten.