Zoekresultaten

408 resultaten:
1. Inschrijving Kern met Pit  
Heb jij een idee voor je dorp of kern? Kern met Pit daagt je uit je idee binnen één jaar te realiseren. Inschrijven voor 2024 kan vanaf 1.9.23.  
2. NLdoet  
Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet.  
3. Inschrijvingen Appeltjes van Oranje gestart  
Jaarlijks reikt het Oranje Fonds de Appeltjes van Oranje uit aan drie sociale projecten: initiatieven die zich inzetten voor een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. De prijs bestaat uit…  
4. Appeltjes van Oranje  
Buurtinitiatieven die bewoners écht met elkaar verbinden (Bruggenbouwers) maken kans op €25.000. Inschrijven via Oranje Fonds kan tot 25 feb.  
5. Dorpsvernieuwingsprijs  
Dorpsvernieuwingsprijs  
6. Oranje Fonds stelt geld beschikbaar om dorpshuizen te verduurzamen  
Geld aanvragen om je gemeenschapsaccommodatie te verduurzamen? Het Oranje Fonds geeft deze aanvragen komend jaar voorrang.
 
7. Bestuur  
Het bestuur wordt ondersteund door een bestuurssecretaris. Deze wordt betaald volgens de CAO-welzijn; voor bestuursleden geldt geen beloningsbeleid.   Lid van het Dagelijks Bestuur…  
8. Maximale vrijwilligersvergoeding verhoogd naar 1.900 euro per jaar in 2023  
De maximale onbelaste vrijwilligersvergoeding is vanaf 1 januari 2023 verhoogd.  
9. Spotify niet voor zakelijk gebruik in het café of dorpshuis  
De rechter heeft bepaald dat Buma moet verduidelijken dat het niet is toegestaan om bedrijfsmatig gebruik te maken van streamingdiensten die voor privégebruik bedoeld zijn.  
10. Zilver voor Zalk bij Europese Dorpsvernieuwingsprijs  
Als winnaar van de Nederlandse Dorpsvernieuwingsprijs, dong het Overijsselse Zalk dit jaar ook mee naar de Europese Dorpsvernieuwingsprijs. In oktober ontving het dorp aan de IJssel een…  
Zoek resultaten 1 tot 10 van 408