Zoekresultaten

497 resultaten:
11. Subsidie voor groepen jongeren die de wereld mooier willen maken  
Zijn er in jullie dorp jongeren die leuke ideeën hebben om de wereld een beetje mooier te maken? Breng ze dan in contact met de subsidiemogelijkheden voor een Solidariteitsproject.  
12. 13 april: Het We Doen Het Samen! Festival  
Op het We Doen Het Samen festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen…  
13. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: Buurthuis Maasstraat, Apeldoorn (Gld)   
14. De LVKK zoekt versterking!  
De LVKK staat aan de vooravond van een transformatie want door een eenmalige financiële impuls kan de organisatie dit jaar fors uitbreiden. Het wordt de kunst om met deze extra impuls uitvoering te…  
15. Nationale Vrijwilligersprijzen  
Maak kans op de Nationale Vrijwilligersprijs. Meld je voor 29 feb. aan en vertel wat je aangrijpt in jouw vrijwilligerswerk. Wat maakt wat je doet zo mooi?     
16. Appeltje van Oranje  
Projecten waarbij mensen samen aan de slag gaan om eenzaamheid te verminderen maken kans op €25.000. Inschrijven via Oranje Fonds kan tot 24 feb.  
17. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: Dorpshuis De Zwaan, Hobrede (NH)         
18. Column Mieke Damsma in Sociaal Bestek  
Zorg op het dorp, zorg om het dorp, zorg om elkaar. Al deze facetten van zorg belicht Mieke Damsma in een column in het magazine Sociaal Bestek vanuit een realistische én optimistische insteek.  
19. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: t Luukske, Wellerlooi (Li)          
20. Kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek'  
Tijd: 16:00 tot 20:00. Breng je locatie in beeld en krijg hulp bij een PvA. Locatie en link aanmelding: Wijkpaleis Rotterdam (ZH)  
Zoek resultaten 11 tot 20 van 497